Det siger hvalpekøberne ....

Kære hvalpekøbere, her kan I skrive indlæg om jeres hvalp(e) herfra, og hvad I ellers føler lyst til at sige :-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Heidi Mogensen, d. 21-07-2014
Vi er nu de lykkelige ejer af en lille ny hvalp fra F-kuldet, Holly. Hun er en rigtig dejlig og utrolig yndig guldklump. Hun er så tillidsfuld, og glad og fuld af energi og har rigtig gå på mod. Vi kunne ikke ønske os en bedre hvalp/hund end hende. Det har ikke taget lang tid før hun har fandt sig til rette i sit nye hjem.
E-mail:
Skrevet af Anne Kastling, d. 11-09-2012
Jeg er nu den lykkelige ejer af min tredie colliehvalp fra Lene, Dinah fra D-kuldet. Lene og jeg ejer hende i fællesskab, men hun skal bo hos mig (p.t. i Nordsjælland).

Det er nu tre uger siden, jeg hentede Dinah hjem, og hun er simpelthen bare superdejlig. Som mine to andre collier, var hun renlig da jeg fik hende. Derudover er hun den gladeste hund, social og kælen, og har endnu ikke bidt noget i stykker, selvom hun går i hele huset dag og nat. Jeg ikke har fjernet noget som helst,ikke engang mine sko! Oven i alt dette er hun utrolig lærenem, og lige nøjagtig så fræk, som en hvalp skal være ;-) Det er tydeligt, hun har mødt en masse hunde og lært hundesprog, så der er ingen problemer med at være sammen med mine to voksne collier og min datters to sheltier.

Jeg er så imponeret over, at Lene kan blive ved med at opdrætte disse harmoniske, sociale hvalpe. Specielt da jeg ved. hvilket enormt arbejde det er! Jeg ved også, Lene gør meget ud af, at parre sin tæve med den helt rigtige hanhund, også selvom det betyder, hun bliver nødt til at tage til udlandet, for at få lige netop den hanhund, som passer i både eksteriør og temperament.

Tak Lene for mine tre vidunderskønne collier, og tak fordi du altid står parat med en hjælpende hånd, når vi hvalpeejere har brug for det, uanset om det gælder gåde råd, træning eller pasning af vores guldklumper. Mere ansvarlig opdrætter skal man lede meget længe efter!!

Kærlige hilsner fra Anne, Silver, Happy og Dinah

E-mail:
Skrevet af Hannah, d. 01-09-2012
Jeg er den heldige ejer af dejlige Zacho fra D kuldet. Har haft ham i godt 3 uger og må sige jeg ikke kan mærke der er kommet en hvalp i hjemmet. !
Zacho er godt opdraget, renlig og den mest kærlige og hengivende hund man kan tænke sig.
Han er positiv overfor alle nye indtryk, selv hans første møde med mine heste der står hos mine forældre.
Han er kærlig overfor min niece på bare 4 år og følger hende overalt når vi er sammen med dem. En rigtig familiehund der vil beskytte <3
Alt i alt en fantastisk hund, der har fået en stor gave med hjemme fra i form af fremragende opdragelse, kærlighed og hengivenhed som han er klar på at give videre.
Skal jeg have hund igen, så skal den komme fra Lene.
1000 tak fordi jeg var så heldig at få dejlige Zacho!
Kærlig hilsen Zacho og Hannah :)
E-mail:
Skrevet af Yasmin, Pia & Trond, d. 08-08-2012
Lene fra:" http://www.marselisborg-collies.dk/ " har gjort det fantastisk med hvalpe opdragelsen - Vinci kan tisse på kommando; Vinci er allerede renlig, hvis vi ellers husker at lukke ham ud, straks når han vågner efter en lur (han går stort set selv ud, hvis døren står åben); Vinci har det fint med at køre i bil; Vinci er åben for nye indtryk/oplevelser/hunde; allerede vaccineret 1.gang, så han 'kan' møde vejens hunde; og sidst men ikke mindst, så oplevede vi, at Lene virkelig er dedikeret til alle sine hunde og det store arbejde det er at opdrætte de små skønne rollinger, så de har den bedste forudsætning for at møde den store verden med nysgerrige 'næser'. 'Hands up' for Kennel Marselisborg :O)
E-mail:
Skrevet af lissi og børge aaby, d. 08-07-2012
ja ja i er godt nok heldige med at være ejer af en collie fra lene-- men vi er de heldigste- for vi har nemlig cathy nu tikki- hun er bare den dejligste og gladeste hund - super nem at opdrage- renlig da vi fik hende-og elsker alle børn, voksne, og andre hunde.med andre ord utrolig velpræget fra sin tidlige barndom. tak for det lene. hilsen lissi og børge.
E-mail:
Skrevet af Karen Plesner, d. 02-07-2012
Vi er så heldige at have Allie (oprindeligt Alicia) fra A-kuldet. Hun er en skøn hund og har et utrolig godt sind. Nu har jeg gået både til lydighed og til Agility med hende, og hun er meget, meget lærenem. Allie har også været renlig fra vi fik hende og hun er meget social både overfor andre hunde og andre personer
E-mail:
Skrevet af christina, d. 02-07-2012
ja jeg er også den lykkelige ejer af cody fra c kuldet,en dejlig hund et godt sind,altid glad tag imod gæster på en pæn måde,og børn ligeså,aldrig bidt noget i stykker og leger godt med andre hunde,til han er sådan kan vi jo nok takke lene for da hun tag sig så godt af sine hvalpe når hun for nogen,og altid med et smil i telefonen når mand ringer til hende om et el andet tusind tak lene for den måde du er på for vi hvalpe køber
E-mail:
Skrevet af Therese, d. 01-07-2012
Jeg er den lykkelige ejer af ACE fra A kuldet og må tilslutte mig Line og Anne..utrolig velsocialiseret,nærmest renlig fra dag 1.. tillidsfuld..kærlig..lærenem og selvfølgelig også rigtig lømmel:-)) sund og rask både fysisk og mentalt...omgåes andre hunde uden problemer..Lene står altid klar med gode råd og vi er lykkelige for det netop blev af hende vi købte hvalp. Tak Lene for dit kæmpe arbejde og for dit store hjerte:-))
E-mail:
Skrevet af Line Bruun Madsen , d. 29-06-2012
Kan kun give Anne helt ret!! Har aldrig haft en nemmere hund.. Vi blev de heldige ejere af keiko fra c-kuldet, og her fik vi en fantastisk familiehund der bare har et sind alle misunder... Keiko var fra starten af gude smuk, velsocialeret og ja stort set renlig!! Ville aldrig være i tvivl om hvor vi skulle have vores næste collie fra.. Tusind tak Lene for den fantastiske collie-dreng vi har fået og alt den støtte jeg har fået mht. Udstilling, du er bare altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! :))

Knusser fra Line, Kenneth og keiko drengen
E-mail:
Skrevet af Anne Kastling, d. 26-06-2012
Jeg har Silver fra A-kuldet og Happy fra B-kuldet. For dem begge gjaldt det, at da jeg fik dem, var de var stort set renlige og utrolig velsocialiserede. Jeg har aldrig haft nemmere hvalpe. De har aldrig bidt noget i stykker, ingen alene-hjemme problemer og omgås mennesker og andre hunde uden problemer.
Jeg kan kun takke Lene for det kæmpestore arbejde hun lægger i sine hvalpe (for meget siger mange andre opdrættere ;-)), men det kommer os hvalpekøbere til gode.
Jeg kan kun sige: En gang en Marselisborg Collie altid en Marselisborg Collie!
E-mail: